Ik schrijf voor jou

Soms wil je iemand iets persoonlijks zeggen op een bijzonder moment. Je kind dat het huis uit gaat of voor een tijd naar het buitenland vertrekt. Een collega die afzwaait. Een vriend die ziek geworden is. Een broer of zus die gaat trouwen. Een dierbare in de rouw.
Maar wat zeg je dan precies? Hoe vind je de goede woorden, de juiste toon, een mooie vorm?

Laat mij je hierbij helpen. Ik schrijf een tekst voor jou – of eigenlijk voor degene die jij in gedachten hebt – die woorden geeft aan jouw gevoel. Om dat te kunnen doen ga ik met je in gesprek. We praten over jou en jouw relatie met de ander, over de aanleiding voor dit schrijven. Ook kun je eventuele wensen t.a.v. de tekst aangeven: lengte, stijl, genre, etc.

Van mij krijg je de woorden voor deze bijzondere gelegenheid. Als je wilt, denk ik met je mee over de vraag hoe je deze tekst aan jouw naaste wilt overhandigen. In een mooie lijst of als poster, op een kussensloop of als raamgedicht. Of gewoon door jou geschreven op een kaart of in een brief.
De woorden zijn nu van jou, dus jij kunt ermee doen wat je wilt!

Over de prijs hoeven we het niet eens te worden, want die bepaal jij. Je geeft wat het je waard is.

Benieuwd naar wat ik zoal schrijf? Hier vind je al mijn teksten.
Voorbeelden van gedichten over/voor iemand, vind je hier:

Neem contact op voor meer informatie:
irene@irenevandermeulen.nl / 06 1676 2142

Eén reactie

  1. Lieve Irene,
    Je bent voor mij en de mijnen een troost geweest in een moeilijke tijd.
    Je lieve leiding aan de crematie-ceremonie van mijn man Dick heeft me goed gedaan en was een begin van herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.