Tarieven

Kennismakingsgesprek
Een eerste gesprek, om kennis te maken met elkaar en om te ontdekken of jouw wensen en mijn aanbod bij elkaar aansluiten, is gratis en vrijblijvend. Het prettigste is om elkaar te ontmoeten, maar natuurlijk kan dit ook telefonisch. In het geval van een uitvaart is er meestal geen tijd voor een apart kennismakingsgesprek; de kennismaking vindt dan plaats in hetzelfde gesprek als de bespreking van de uitvaartceremonie.

Het vervolg
Na het kennismakingsgesprek kan ik een offerte maken. Als je daarna besluit om van mijn aanbod gebruik te maken, maken we verdere afspraken met elkaar. Meestal spreek ik af bij jou of jullie thuis, maar als dat om welke reden dan ook lastig is, zoeken we een andere locatie.

Hieronder vind je een indicatie van de kosten.

 • Trouwviering: € 650
  o 2 voorbereidende gesprekken á 1½-2 uur
  o voorbereiding van de ceremonie
  o voorgaan in de ceremonie
 • Uitvaart: € 550
  o 1 voorbereidend gesprek á 1½-2 uur
  o voorbereiding van de ceremonie
  o voorgaan in de ceremonie
  o indien gewenst: 1 nagesprek

Prijzen zijn excl. reiskosten á € 0,19/km (binnen een straal van 10 km geen reiskosten).

Dit is een globale weergave van de mogelijkheden, maar natuurlijk kan er nog veel meer. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen een voorbereidend gesprek met mij te voeren waarin ik jullie op weg help, waarna jullie zelf de ceremonie verder voorbereiden. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden of neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Verschil tussen uitvaartondernemer en ritueelbegeleider
Wie een dierbare verliest, schakelt een uitvaartondernemer in. Hij of zij regelt alle praktische zaken en is verantwoordelijk voor het geheel. Mijn rol als ritueelbegeleider is aanvullend: ik zoek met jullie naar een passende inhoud en vorm van de uitvaartceremonie. Naast mij heb je dus zeker ook een uitvaartondernemer nodig die je helpt bij alle overige zaken.