Ik wens je …

Ik wens je ruimte
om te zijn wie je bent
om te spelen en genieten.

Ik wens je moed
om kwetsbaar te durven zijn
om fouten te durven maken.

Ik wens je veerkracht
om na een val weer op te staan
om door te zetten bij tegenwind.

Ik wens je aandacht
om in het gewone een wonder te zien
om verder te kijken, verder dan.

Ik wens je openheid
om het vreemde te omarmen
om de vreemdeling te verwelkomen.

Ik wens je liefde
om te verbinden, te vergeven
om een ander te zien staan.

Ik wens je hoop
als een lichtpuntje in het donker
als bron van daadkracht en troost.

Dit alles wens ik jou. En ik besef dat ik het ook mezelf wens. In de vorm van goede wensen heb ik mijn eigen verlangens verwoord. Ik wens het ons toe. Ik wil er mijn best voor doen. En soms hoef ik niets te doen, wordt het me zomaar gegeven. O ja… wijsheid was er ook nog één, een wens, een verlangen. Wijsheid om niet alleen te doen en te werken, maar ook te laten en te rusten. En te weten wanneer wat nodig is.
Een wijs, moedig en liefdevol 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.