Huwelijk

Wie gaat trouwen is tevoren vaak heel druk met alle praktische voorbereidingen: de locaties, de kleding, het diner of de taart, de uitnodigingen… er komt veel kijken bij een bruiloft. Je kunt je daarin helemaal verliezen, en voor je het weet vergeet je de dingen waar het écht om gaat: jullie liefde en trouw, jullie belofte aan elkaar, jullie hoop en verlangens en misschien ook wel jullie verdriet of angst… Hoe maak je op je trouwdag ruimte en tijd voor deze dingen?

Het is waardevol om daarvoor op deze grote dag in jullie leven een moment te creëren. Een moment om, samen met elkaar en met de mensen die belangrijk voor je zijn, stil te staan bij deze mijlpaal. Een moment om samen te zoeken naar de diepere laag en de essentie van trouwen, van jullie liefde voor elkaar. Een moment om met woorden, muziek of rituelen uit te drukken wat je voelt en ervaart. En, last but not least, een moment om volop te genieten en de liefde te vieren! Dit moment kan plaatsvinden tijdens de burgerlijke huwelijksvoltrekking of het kan vorm krijgen in een aparte ceremonie op een ander moment en op een andere locatie.

Met jullie ga ik in gesprek over de invulling van zo’n huwelijksceremonie. Daarbij zijn jullie eigen wensen en ideeën de belangrijkste input. Ik help jullie om van deze input een prachtige ceremonie te maken. Natuurlijk kan ik ideeën aandragen en laten zien wat er zoal mogelijk is. En op de dag zelf kan ik – indien gewenst – de ceremonie leiden.

“Mede door jouw bijdrage is het voor ons een onvergetelijke en hele mooie dag geworden!” (Louisa & Rob)

“Je hebt onze twee werelden met en zonder geloof zo mooi weten te combineren door de juiste woorden.
Er zijn maar weinig mensen die dat zo goed kunnen.”  (Jenny & Sander)