Over mij

Schrijven is voor mij een manier om te bezinnen. Schrijven dwingt me om stil te staan, goed te kijken, te zoeken naar woorden die zeggen wat ik voel en denk. En zo schept schrijven helderheid en rust. Kortom: schrijven doet me goed. En toch doe ik het weinig. Daarom heb ik deze website opgezet. Als een stok achter de deur voor mezelf. Een website vraagt om regelmatig een nieuw bericht. En zo ‘dwing’ ik mezelf een beetje om vaker te schrijven. Het is een zachte dwang die het beste met me voorheeft. Een zetje in de goede richting: meer schrijven.

Wat doe ik als ik niet schrijf? Ik ben theoloog en werk sinds mei 2017 als predikant in de Protestantse gemeente IJsselstein. Ik doe mijn werk met veel plezier, en ook als predikant schrijf ik af en toe. Vooral preken.                                                                      Meer informatie over mijn werk vind je op http://www.pgij.nl.

In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, wandelen, fietsen, lezen, koken. Ik woon in Houten, samen met Sybren en zijn dochter. De meeste foto’s op deze website zijn gemaakt door Sybren (http://www.sybrenvisser.nl).